FIBU

Събития

Нова Година в ресторант Fibu Wine & Dine

Posted on

Нова година – музика, танци и добро настроение!

Може да имате всичко това с празничния пакет на ресторант Fibu Wine & Dine за посрещане на Новата 2021 година в изобилие от настроение, забавления и кулинарни изкушения!

На 31 декември ще ви очаква вкусно петстепенно меню и богата музикална програма. За вашето настроение ще се грижат DJ, музикално и танцово изпълнение на живо, специално за гостите в новогодишната нощ.

За наистина блестяща новогодишна вечер, ресторант Fibu Wine & Dine Ви предлага най-добрата и ведра атмосфера за началото на една още по-хубава и успешна 2021 година!

Новогодишният пакет включва:

Виж повече

Коледни банкети в ресторант „Fibu Wine & Dine“

Posted on

Подарете си много празнично настроение с колеги и приятели и организирайте фирмения Коледен банкет в ресторант “Fibu Wine & Dine”!

Каним Ви да сплотите колектива в приятна атмосфера, изобилие от настроение, забавления и кулинарни изкушения! Празничните куверти за 2020 г. са на цени от 25 лв. до 50 лв.!

Възможност за внасяне на алкохол.

Допълнително към добрата храна и подбраната селекция вина, може да Ви предложим професионални диско водещи, музикални изпълнители и фолклорни ансамбли за едно  незабравимо изживяване.

Ресторант FIBU Wine & Dine се намира в хотелски комплекс Dream, жк Младост, бул. Александър Малинов 74.

За комфорта на нашите гости предлагаме безплатен паркинг и гараж. Попитайте и за хотелско настаняване!

За запитвания и резервации: 0887 421 955

Marketing@hoteldream.eu

Pin It on Pinterest